Marile iubiri ale lui Florin Piersic. Aventura extraconjugală cu Angela Similea, ținută la secret ani de zile

foto: Wiki Commons
foto: Wiki Commons

Astăzi, Florin Piersic împlinește 88 de ani.

Astăzi, marele actor Florin Piersic a împlinit 88 de ani. Legenda cinematografiei românești a trăit o viață ca-n filme și cărți, iar succesul său la femei a fost unul răsunător. În tinerețe era considerat un Don Juan, și asta pentru că toată viața a avut în preajmă numai femei frumoase.

A avut trei soții

Prima oară, Florin Piersic s-a căsătorit cu Tatiana Iekel, în anul 1962, căsnicie care a durat până în 1974. Un an mai târziu, a ajuns în fața altarului alături de Anna Szeles, însă povestea lor de dragoste a durat 10 ani. Și-a găsit, însă, adevărata fericire în brațele Annei Torok, femeia alături de care trăiește și în prezent. Cei doi s-au cunoscut în anul 1986, în avion. Remarcabil este că actuala sa parteneră de viață a fost mereu o personalitate discretă în showbiz-ul românesc și a ales să stea departe de luminile reflectoarelor.

Ce iubite celebre a avut actorul

Este de notorietate faptul că Florin Piersic a avut numeroase relații sentimentale, unele dintre ele cu femei celebre. O poveste de dragoste remarcabilă a fost cea alături de Angela Similea, chiar dacă, în acel moment, actorul era căsătorit cu Anna Szele.

Florin Piersic a fost cunoscut ca un cuceritor desăvârșit, iar printre partenerele sale se numără și Gabriella Vlad Werner, cu care a avut o relație de aproape nouă ani. Cei doi s-au întâlnit în timpul studiilor, când Gabriella era studentă la UNATC.

Florin Piersic și actrița Gabriella Vlad

Florin Piersic și actuala soție, Anna Torok

Povestea secretă de dragoste dintre Angela Similea și Florin Piersic

Florin Piersic s-a iubit nebunește cu Angela Similea, deși amândoi erau căsătoriți. Peste ani, cei doi au recunoscut că au format un cuplu și că s-au iubit nebunește, fără să știe nimeni, potrivit Capital. Cei doi erau parteneri de scenă, călătoreau frecvent în aceleași turnee și petreceau majoritatea timpului împreună.

Angela Similea a fost și ea căsătorită de patru ori. Prima dată, Angela Similea a fost căsătorită cu Andi Constantin, însă a divorțat după ce l-a cunoscut pe chitaristul Sorin Movileanu, care avea să îi devină soț. În timpul acestui mariaj, Angela Similea a devenit mamă pentru prima oară. La scurt timp, artista a ajuns pentru a treia oară la altar cu Jan Hilgen, un om de afaceri din Olanda. Cei doi au fost căsătoriți timp de 17 ani, însă despărțirea a fost una cu scandal.

Deși a fost curtată de o mulțime de bărbați, Angela Similea a fost îndrăgostită până peste cap de Florin Piersic. Pe atunci, Florin Piersic era căsătorit cu actriţa Anna Szeleş și se afla la cel de-al doilea mariaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel