Marian Vanghelie, mită. Fostul edil: Îmi place cuvântul pușcărie

Marian Vanghelie a declarat la Tribunalul Bucureşti că nu va înnebuni nimeni dacă o să mai facă un an, doi de închisoare.

„Mie îmi place cuvântul puşcărie, a început să-mi placă. Am făcut-o un an de zile: patru luni în arest, şase luni la domiciliu, dacă o să mai fac şase luni, un an, doi, nu o să înnebunească nimeni. (...) Nu vreau decât să mergem până la capăt şi toţi să răspundă. Ăia care au făcut lucruri bune să fie felicitaţi, ăia care care nu au făcut lucruri bune, să răspundă pentru tot, pentru abuzurile că au luat oamenii de pe stradă şi cu forţa, cu japca şi au şantajat. Au fost şantajate nevestele unor oameni, cum s-au luat de copii şi le-au făcut dosare penale. (...) Nu vreau să vorbesc de mine, spun ca principiu. Dacă ar fi problemă cu Vanghelie, ar putea să-mi dea 25 de ani şi nu ar interesa pe dumneavoastră, nici societatea”, a spus fostul primar al Sectorului 5.

Marian Vanghelie a mai spus că vine „cu drag” la instanţă.

Acesta este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, în legătură cu favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru la atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primariei Sectorului 5.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel