Marian Oprişan, huiduit. Ion Cristoiu, martor: Am fost foarte atent. Sala a...

Marian Oprişan (PSD) a fost huiduit de social democraţii reuniţi, sâmbătă, la Congres. Ion Cristoiu a fost prezent în sală.

„Eu am fost în sală şi nu am mai fost martorul unui asemenea moment în postdecembrism. Adică Congresul tău, Congresul PSD, să te fluiere pe tine, Marian Oprişan, lider al PSD, om vechi din PSD... Şi Klaus Iohannis, dacă ar fi vrut să vorbească, ar fi fost lăsat”, a spus Ion Cristoiu.

„Când a terminat Codrin Ştefănescu, ultimul candidat, el a fost şi scurt şi bun, s-a anunţat că vor să ma ia cuvântul doi inşi, Marian Oprişan şi cu Victor Boştinaru. (...) Se duceau să voteze, oamenii ieşeau. Deci asta a fost cea mai mare greşeală. În momentul în care s-a auzit numele lui, sala a început să fluiere şi să strige la el "Huo, ai zis că nu ai votat cu PSD". S-a dus la tribună şi nu a fost lăsat să vorbească, îl fluierau. Şi atunci a zis se pare că nu pot vorbi şi a plecat", a declarat Ion Cristoiu.

„Am fost foarte atent. Sala a aplaudat de fiecare dată când s-a pronunţat numele lui Liviu Dragnea. Deci nu sunt chiar atât de oportunişti cum credem noi. Sala a reacţionat spontan, iar cazul Oprişan trebuie pus în paralelă cu Liviu Dragnea, că a fost şi un fel de sancţiune pentru că el a spus că organizaţia de la Vrancea a votat în aşa fel încât să cadă Dragnea. Deci semnificaţia este foarte importantă. Înseamnă că pe măsură ce va trece timpul şi oamenii vor începe să aibă curaj vor spune multe lucruri bune despre Liviu Dragnea", a spus, potrivit Mediafax, Ion Cristoiu.

VEZI ȘI: Ion Cristoiu, după discursul lui Pleșoianu: Reacţia sălii m-a surprins

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel