Ion Cristoiu, după discursul lui Pleșoianu: Reacţia sălii m-a surprins

Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

Călin Popescu-Tăriceanu se pregăteşte să fie prezidenţiabilul PSD-ALDE, PSD e un partid viu, iar Liviu Pleşoianu a avut cel mai bun discurs dintre candidaţii la şefia partidului, dar nu va câştiga - acestea sunt concluziile lui Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu a participat, sâmbătă, la Congresul PSD. În opinia acestuia, „Liviu Pleşoianu este singurul vorbitor, singurul candidat care s-a adresat unui partid care crede în tăcere ceva, dar a fost şi vorbitorul care a entuziasmat sala. Niciunul nu a beneficiat de un asemenea entuziasm al sălii.

(...) Nu va câştiga. După părerea mea, locul lui Pleşoianu este într-un alt partid. După părerea mea, el trebuie să facă un alt partid, la stânga PSD, care să pună în aplicare programul despre care el a vorbit. (...) Dar reacţia sălii m-a surprins".

„PSD e un partid viu”

„După părerea mea, câştigătorul, indiferent de cine va câştiga, este Liviu Pleşoianu. Reacţia sălii la acest discurs arată că PSD este un partid viu, un partid care ar putea să-şi revină”, a mai spus Cristoiu.

„Aş vrea să vă atrag atenţia asupra unor lucruri importante, sesizate de mine. În primul rând, cel mai pesedist, după Pleşoianu, a fost Călin Popescu-Tăriceanu, şi nu Dăncilă. (...) A ţinut un discurs de candidat la preşedinţie. El a şi propus un acord, dar discursul lui... Deci ştirea numărul unu e că înseamnă că undeva se lucrează, dacă nu cumva s-a decis, din câte ştiu eu, ca el să fie candidatul comun la preşedinţie. (...) Pariez, va candida Călin Popescu-Tăriceanu, care este un candidat ideal pentru PSD, deoarece în felul acesta PSD-ul nu-şi asumă o pierdere", a declarat Ion Cristoiu, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel