Marian Godină: Ia uite, mă, ce a făcut conaționalul tău

Într-un mesaj publicat marţi pe Facebook, Marian Godină spune că primeşte zeci de mesaje zeci "în care mi se cer explicații ori comentarii care mă fac pe mine răspunzător pentru prostia altora". 

"Observ că ori de câte ori un polițist face vreo tâmpenie, primesc zeci de notificări și mesaje în care mi se cer explicații ori comentarii care mă fac pe mine răspunzător pentru prostia altora. Este și cazul celui care a gândit că ar prinde bine o amendă unui ambulanțier care a lovit un mistreț pe stradă.

Nu știu ce a fost în mintea lui și cum a gândit-o el pe asta și nici nu sunt vreun lider de sindicat la care cotizează careva pentru a-i lua apărarea. Și chiar dacă aș fi, ce aș putea să spun?

Faptul că am comentat anumite situații în care au fost implicați polițiști nu înseamnă că le-am luat apărarea ci doar am explicat că acționaseră legal, ca răspuns la denigrările total nefondate ale televiziunilor care încercau din răsputeri să lovească în polițiști, deși nu aveau deloc dreptate și foloseau tot felul de aberații pe post de argumentr. În plus, niciodată nu am zis că nu sunt polițiști care să ne facă de râs. Ohooo...sunt destui.

Dar nu trebuie să uităm că ei provin din aceeași societate în care se întâmplă ca unul înregistrat cum se ruga de un minor să îi arate ciocanul să fie adulat și aplaudat de mase de oameni. Dacă eu sunt răspunzător pentru ce fac polițiștii pentru că și eu sunt polițist, ar trebui să încep și eu să dau tag civililor atunci când citesc câte o știre care prezintă un viol, o tâlhărie etc și să zic: "ia uite, mă, ce a făcut conaționalul tău!"?", este mesajul postat de Marian Godină.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel