Urmărește emisiunea live


Maria Băsescu, reacţie la zvonurile despre divorț

Soţia preşedintelui Traian Băsescu a avut o reacție în urma știrilor potrivit cărora s-ar pregăti de divorț.

Maria Băsescu, soţia preşedintelui Traian Băsescu dezminte zvonurile potrivit cărora s-ar pregăti de un divorț. Maria Basescu spune că "această informație este una falsă și este regretabil faptul că anumiți jurnaliști au lansat în spațiul public asemenea afirmații de natură să afecteze viața și imaginea familiei Băsescu".

În urma cu cateva zile, potrivit unor surse din mediul avocatilor, o anumită parte a presei a scris că prima doamnă a României, Maria Băsescu, se pregătește să divorțeze de șeful statului. Duminică seara, de la Cotroceni a venit un comunicat prin care informaţia este dezminţită.

"Ca urmare a dezinformărilor apărute în spațiu public cu privire la un posibil divorț, doamna Maria Băsescu precizează că această informație este una falsă și este regretabil faptul că anumiți jurnaliști au lansat în spațiul public asemenea afirmații de natură să afecteze viața și imaginea familiei Băsescu", se arata in comunicatul primit de la Departamentul de Comunicare Publica al Administratiei Prezidentiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel