EXCLUSIV  Marea reușită a lui Fritz ”al nostru” în lupta cu clanurile și mafia imobiliară din Timișoara: A dărâmat un gărduleț

Captură de ecran / Foto: Video Facebook Dominic Fritz
Captură de ecran / Foto: Video Facebook Dominic Fritz

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră”, analistul politic Bogdan Chirieac și președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, au vorbit despre faptul că primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a dărâmat un gard care ar fi blocat o stradă din Timișoara.

„Ați văzut ce frumos a acționat 'primarul nostru' (n.r. ironic) Dominic Fritz La Timișoara? Era un gard făcut de o bulibașă acolo care închisese o stradă din Timișoara și n-a avut nimeni curaj până acum 'de la dumneavoastră, a trebuit să vină al nostru' (n.r. ironic), neamțul, care vorbește impecabil limba română, spre deosebire de unii candidați. I-a dat jos cu buldozerul gardul. S-a supărat bulibașa, televiziunea de față. Deci, Dominic Fritz ia peste 50% la Timișoara”, a spus Bogdan Chirieac.

Mugur Ciuvică a întrebat: ”Acum știi și cât ia Dominic Fritz la Timișoara?”

„Păi, mi-a venit pe SMS”, a răspuns ironic Bogdan Chirieac.

”Jaf” în centrul Timișoarei

„Aaa... ați primit? Aaa... păi, ziceți așa. Nu cred că ia, din câte am înțeles. (...) Hai să vedem, că e aceeași chestie de acum 4 ani de zile, dar acum 4 ani de zile Robu nu prea avea susținere. Ce a făcut Fritz însă, a făcut clasic de prosteală pentru proști. Adică la ce nenorocire e în centrul Timișoarei, știe deja toată țara, cu clanurile alea care au luat toate clădirile alea vechi, monumente istorice, ș.a.m.d. Au făcut jaf acolo. Ăsta s-a dus în campania electorală cu buldozerul să dărâme un gărduleț. Și cu televiziunile să-l vadă toată țara cum luptă el cu clanurile de romi, adică nu orice clanuri, cu clanurile de romi s-a dus să lupte dărâmându-le gardul, că atâta le-a dărâmat. Nu i-a scos din casele luate cu japca, nu i-a scos din casele luate cu corupție, nu i-a scos din nu știu ce, le-a dărâmat un gărduleț”, a spus Ciuvică.

„Păi, și ce? Nu e bine?”, a întrebat Chirieac.

Ciuvică a răspuns: „Ba da, dacă timișorenii asta vor, ca o dată la 4 ani să le dărâme Fritz câte-un gărduleț, să-l voteze în continuare și peste 4 ani o să mai dărâme un gărduleț”.

„Deci, faptul că respectă legea și o aplică ”primarul nostru” (n.r. ironic) de la Timișoara, eu cred că e un lucru foarte bun”, a conchis Chirieac.

Urmărește emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel