Marcu Tudor, luat cu salvarea după scandalul de la PRM

Tudor Marcu
Tudor Marcu

Fratele lui Corneliu Vadim Tudor, Marcu Tudor, a fost preluat de o ambulanţă SMURD, marţi, de la sediul partidului şi transportat la Spitalul Militar, acesta prezentând "probleme cardiace foarte grave" potrivit vicepreşedintelui Codrin Ştefănescu.

Un membru al echipajului medical SMURD a declarat că Marcu Tudor avea, în urma consultului făcut, tensiunea 18/10. Acesta a explicat că fratelui președintelui PRM i s-a făcut rău în urma altercaţiei pe care a avut-o cu poliţiştii în faţa sediului partidului. Deşi echipajul SMURD pregătise pentru Marcu Tudor o targă pentru a fi transportat la maşină, acesta a parcurs pe jos drumul până la salvare, ajutat de vicepreşedintele Marius Marinescu.

Codrin Ştefănescu a menţionat că echipajul SMURD i-a făcut pacientului mai multe injecţii pentru inimă și a adăugat că şi Vadim Tudor este "cu tensiunea la pământ". El a spus că medicii i-a luat tensiunea preşedintelui PRM şi i-a administrat un calmant.

Pe de altă parte, Marius Marinescu a subliniat că în urma acestui incident vor fi depuse plângeri penale împotriva poliţiştilor implicaţi şi vor fi cerute daune morale, informează Mediafax.

Citeşte şi:

Evacuare cu scandal la sediul PRM din strada Emile Zola. Vadim, urlând: „Ieşi afară pitica dracului! Taci dracu’, căţea turbată!“ – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel