Urmărește emisiunea live


Războiul informațiilor: Închisoare pentru protestatari cerută de PSD

Protestele nu mai au miză și se caută un factor declanșator pentru ca oamenii să iasă în stradă. Așa că s-a pus la cale o nouă manipulare: că PSD vrea să îi bage în închisoare pe protestatari.

După ce progapaganda a încercat să-i miște pe oameni cu OUG 79, ascunzând faptul că liberalii au fost cei care au făcut amendamentele anti-reformă Vlad Voiculescu, și nu PSD, s-a trecut la o nouă manevră.

Un site preluat de presa anti-PSD spune că medicul Tudor Ciuhodaru vrea să îi bage la închisoare pe românii care ies în stradă. Nimic mai fals. Tudor Ciuhodaru a inițiat un proiect de lege ce prevede pedepsirea protestatarilor cu închisoare între șase luni și trei ani dacă prin manifestarea lor "au scopul de a schimba ordinea constituțională ori să îngreuneze sau să împiedice exercitarea puterii de stat".

Acesta a zis că proiectul nu se referă la manifestații pașnice sau la proteste de genul celor care au fost în Piața Victoriei săptămânile trecute.

"Cine face astfel de lucruri nu a citit acest proiect legislativ. Se referă la manifestările extremiste, separatiste, revizioniste, cele prin care se atacă esența statului român. Proiectul de lege se referă la altceva, nu la protestele de stradă ca cele de până acum", a spus Tudor Ciuhodaru, deputat PSD, la Antena 3.

[citeste si]

El a precizat că evenimentele de la Târgu Mureş, în care s-a cerut autonomia Ţinutului Secuiesc, impun ca Parlamentul să adopte propunerea legislativă în cauză.

Tudor Ciuhodaru a intrat în politică în 2008 din partea PSD, ca apoi să părăsească partidul social-democraților și să se înscrie în PP-DD. Nici în PP-DD nu a stat foarte mult și s-a înscris în UNPR. A făcut parte din alianța USL și pentru o scurtă perioadă a fost parlamentar independent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel