Mama lui Andrei Tinu: I-am dat un cap în gură

Scutaru Cristina / 19 ian 2019 / 22:23 Salveaza PDF Comentarii
Emilia Iucinu
Descriere foto: Emilia Iucinu

Emilia Iucinu, mama lui Andrei Tinu, a făcut o dezvăluire neașteptată.

Mama lui Andrei Tinu a povestit un episod șocant. Aceasta a mărturisit, printre altele, la România TV, că ar fi fost agresată de nora sa, Alberta, de care fiul său, Andrei Tinu, s-a despărțit de curând.

Emilia Iucinu a povestit că, pentru a se apăra de nora ei, i-a dat un cap în gură. ”Nora m-a prins de păr și a tăbărât pe mine. (...) I-am dat un cap în gură norei mele”, a mărturisit mama lui Andrei Tinu.

Ruptură definitivă

 

Andrei Tinu a relatat recent că are probleme cu soția lui.

"Consider că unele lucruri trebuie să rămână în #familie. Din acest motiv nu am vrut să fac publice anumite chestiuni legate de căsnicia (sau mai bine spus de finalul căsniciei) cu soţia mea. Am vrut să o protejez pe ea, dar mai ales pe copii, care, într-un final, sunt cei care vor avea cel mai mult de suferit.

Nu mai locuiesc cu soţia mea din martie 2018, de când ea a ales să plece în Franţa, lăsându-mă singur cu doi copii mici (Eva - 3 ani şi Mihai - 1 an). Ruptura definitivă s-a produs în 7 decembrie 2018, când am descoperit că aceasta m-a minţit în legătură cu un congres la care urma să participe la Viena. În realitate, congresul nu a existat", a povestit Andrei Tinu.

VEZI ȘI - Mircea Badea: Dacă aș fi vreun director la Antena 3, aș lua următoarea hotărâre

 

Mircea Badea, DECIZIE privind rămânerea pe post după ce a aflat audiențele


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26