Mădălin Voicu și Nicolae Păun, la un pas de a fi reținuți și arestați

Plenul Camerei Deputaților va lua în discuție, miercuri, solicitarea DNA privind reținerea și arestarea preventivă a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun. Votul va fi unul secret, cu bile.

Rapoartelor Comisiei juridice în cazul celor doi deputați și dezbaterile parlamentare se vor desfășura, miercuri, între orele 12.00 și 14.00. Votul va avea loc  după orele 14.00.

În Comisia juridică, la cererea de reţinere, 10 deputaţi au votat 'pentru', iar 9 'împotrivă', în timp ce la cererea de arestare preventivă 10 deputaţi au votat 'pentru', iar 8 'împotrivă', avizul fiind consultativ.
Comisia juridică a decis să se facă două rapoarte, unul pe reţinere şi unul pe arestare preventivă.

Mădălin Voicu este acuzat de trafic de influență, fals în declarații și spălare de bani, toate în formă continuată.

[citeste si]

Nicolae Paun, președinte al Asociației Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu funcția, atribuția sau însarcinarea pe care o îndeplinește o persoana ori încheierea de tranzactii financiare, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumpărare de influență, influențare a declarațiilor, toate în forma continuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel