Macovei, RECLAMATĂ. Liviu Pleșoianu - Andreea Pora, SCHIMB DUR de replici

Liviu Pleșoianu și Andreea Pora au intrat într-o dispută publică. Liviu Pleșoianu a anunțat că o va reclama pe Monica Macovei ca a încălcat Directiva europeană referitoare prezumția de nevinovăție după ce a expus fotografii la Parlamentul European cu politicieni îmbrăcați în zeghe.  Andreea Pora l-a atacat imediat pe Pleșoianu, după care, la câteva ore a venit și replica deputatului. 

"Citiți ce a scris distinsa Pora și minunați-vă de nivelul intelectual al Rețelei Macovei! Deci, după Pora, Macovei nu a încălcat Directiva UE privitoare la prezumția de nevinovăție deoarece în poza expusă în Parlamentul European nu apar chiar politicienii respectivi în carne, oase și zeghe, ci „doar" imagini din carton cu capetele lor. Prin urmare, conform gândirii legendare a doamnei Pora, ar fi fost o problemă doar dacă cei din Piața Victoriei ar fi defilat efectiv cu politicienii respectivi îmbrăcați în zeghe, nu „doar" cu manechine din carton cu fețele lor. ...Așa ceva, trebuie să recunosc, îmi depășește până și cele mai crâncene așteptări în privința posibilităților de delir ale Rețelei Macovei! #Doamne_ferește

Doamna Pora? Pe finalul capodoperei dumneavoastră (ar fi nedrept pentru cultura universală să o considerăm o simplă postare), vă întrebați dacă „s-a descoperit vreun medicament eficient". Doamnă, sincer, nu cred că se va întâmpla vreodată. Deși aș vrea să vă pot susține psihic, să vă încurajez să gândiți pozitiv, nu cred că v-aș face bine dacă v-aș minți. – NU, un leac atât de puternic încât să vă poată vindeca de propria... genialitate nu are cum să se descopere vreodată. ...Dar suntem alături de dumneavoastră, oricum!" se arată în mesajul lui Pleșoianu.

Iată mesajul Andreei Pora, care a dus la replica lui Liviu Pleșoianu:

"Din puțul lui Plesoianu: o reclama pe Macovei la PE ca ar fi incalcat Directiva europeana cu prezumtia de nevinovatie pt ca la expozitia foto de la proteste era si cea- faimoasa-cu Dragnea si restul gastii in zeghe. Plesoianu spune ca Directiva interzice prezentarea persoanelor ”suspectate sau acuzate, în instanță sau în public, purtând uniforme penitenciare, pentru a evita să dea impresia că sunt vinovate.”

Plesoianule, e voba de cele vii, in carne si oase, nu de imaginile lor din carton, de caricaturi, marionete, opere de arta etc.

Intrebare: s-a descoperit vreun medicament eficient?" a scris Andreea Pora pe facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel