Mașinile electrice cu încărcare rapidă lansate în 2022

Revoluția tehnologică a mașinilor electrice ar putea avea loc din 2022, atunci când ar putea începe producția în masă a unor autovehicule care se vor putea încarca în doar câteva minute, iar autonomia va fi un foarte mare.

Toyota lucrează la o mașină electrică alimentată de un nou tip de baterie care mărește în mod semnificativ autonomia și reduce timpul de încărcare.

Noua mașină electrică Toyota, care va fi construită pe o nouă platformă, va folosi baterii cu acumulatori solizi, permițându-le să fie reîncărcate în doar câteva minute. 

În schimb, vehiculele electrice actuale (EV), care utilizează baterii cu litiu-ion, au nevoie de 20-30 de minute pentru a se reîncărca chiar și cu încărcătoare rapidă și de obicei au o distanță de doar 300-400 de kilometri. 

Cel mai mare producător de automobile din Japonia încearcă să reducă diferența față de alți producători de autoturisme electrice, cum ar fi Nissan Motor Co și Tesla Inc, deoarece automobilele cu acumulator câștigă teren în întreaga lume ca alternativă viabilă fără emisii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel