Liviu Pop, despre fotografia neagră postată aseară, după rezultate: Am vrut să mă asortez

Liviu Pop a vorbit despre fotografia neagră pe care a postat-o pe contul de socializare aseară, în urmă rezultatelor, dar și despre reforma partidului PSD.

Întrebat despre fotografia neagră postată aseară, pe profilul de Facebook, dar și dacă a făcut-o pentru că era supărat, Liviu Pop a răspuns, în direct, la Realitatea PLUS:

"Nu, am vrut să mă asortez cu culoarea pe care au avut-o și doamna Dăncilă și colegii mei din Partidul Social Democrat".

Jurnalist: Sunteți ironic acum nu?

Liviu Pop: Absolut. Am postat-o, am retras-o, am stat două ore, am vrut să marchez cel mai mic scor pe care l-am obținut în campaniile Partidului Social Democrat.

Jurnalist: Ce e de făcut pe mai departe?

Liviu Pop: Sunt multe lucruri pe care trebuie să le facem. O reformă în structurile partidului trebuie să facem foarte repede, comitetul executiv de mâine cu siguranță va identifica mult mai bine rezultatele din fiecare organizație locală și județeană, să găsim motivele pentru care am obținut acest scor și să evităm toate greșelile pe care le-am făcut în ultima perioadă. Un congres al partidului trebuie să aibă loc cât mai repede. Eu mi-aș dori ca anul acesta să avem un congres al PSD pentru că sunt foarte multe lucruri de făcut. Am încheiat o perioadă de guvernare cu succes și trebuie să ne pregătim serios și de opoziție și de alegerile care au loc anul viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel