Liviu Dragnea, vizită la Washington în luna iulie

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, va face o vizită în Israel între 11-13 iulie. Vizita în Israel a șefului PSD ar putea să preceadă o vizită la Washington, care ar putea avea loc până la sfârșitul lunii iulie. 

Dragnea se va întâlni cu omologul său din Knesset, parlamentul israelian,Yuli-Yoel Edelstein, cu oameni politici și de afaceri. Nu este exclusă o înâlnire la vârf cu premierul Benjamin Netanyahu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a efectuat câteva vizite în Israel în ultimii doi ani, unde a fost primit de fiecare dată cu mult interes. Ultima întâlnire cu președintele Knesset-ului a avut loc în luna martie 2017, când a fost convenit un acord de cooperare de tipul ”Parliament to Parliament”.

Vizita președintelui Liviu Dragnea aduce în prim plan dorința reciprocă de dezvoltare a relațiilor dintre cele două țări, precum și de amplificare a dialogului parlamentar, la cel mai înalt nivel, se arată într-un memoriul aprobat miercuri de conducerea Camerei Deputaților. Delegația parlamentară condusă de Dragnea este alcătuită din cinci deputați și un senator.

Vizita în Israel a șefului PSD ar putea să preceadă o vizită la Washington, care ar putea avea loc până la sfârșitul lunii iulie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel