Liviu Dragnea, război mocnit cu Tudorel Toader. ”O să am îndrăzneala să fac lucrul acesta. Parlamentul nu-i anexa Guvernului”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, în termeni tăioși despre activitatea ministrului Justiției, Tudorel Toader. 

”Ministerul Justiției, cu susținerea Guvernului, să ne prezinte care este planul dumnealor pentru a rezolva problema de la care s-a început această dezbatere și anume situația din penitenciare. Este suficientă legea grațierii sau nu. Au stabilit vreun program de investiții pentru a construi noi penitenciare, au stabilit vreun program e pedepse alternative, vreun program de modernizare a penitenciarelor existente. Aștept și eu să văd dacă ministrul Justiției a făcut până acum acest plan sau acest pachet legislativ de care ne-a vorbit, după care o să-mi spui un punct de vedere”, a spus Liviu Dragnea, joi. 

Președintele PSD a precizat: ”Se pare că domnul ministru întârzie foarte mult, o să vorbesc cu colegii mei, le-am transmis de ieri, cred că nu se mai poate întârzia, a zis că vine în trei săptămâni cu un pachet de propuneri, nu a venit, până la urmă legea grațierii o să fie aprobată tacit pentru că nu vine Ministerul Justiției.” 

[citeste si]

”O să cer o audiență la ministrul Justiției, după ce mi-o avizează prim-ministrul, ca să-i explic că Parlamentul nu-i anexa Guvernului, o să am îndrăzneala să fac lucrul acesta. Întârzie nepermis de mult!” a precizat președintele PSD. 

Ministrul Justiției ”beneficiază de susținere atât timp cât există coerență și termen realist, nu poți să beneficiezi de susținere la nesfârșit, câteva luni și ne mai vedem după”. 

Liviu Dragnea a precizat că ”suntem supărați tocmai pentru că ne puneți aceste întrebări foarte importante și nu știm să răspundem, vrem să rezolvăm aceste probleme”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel