Liviu Dragnea, prima declarație după Referendum

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a venit miercuri la Parlament după două zile de absenţă, el precizând că luni şi marţi a fost la sediul PSD din Kiseleff.

Dragnea a ajuns la Parlament în jurul orei 12,00 şi a fost întrebat de ziarişti unde a fost la începutul săptămânii, pentru că unii colegi de-ai săi de partid erau îngrijoraţi că nu l-au mai văzut.

'Am fost la partid, în Kiseleff. Am fost la partid şi luni şi marţi', a declarat Dragnea. Întrebat când va vorbi despre rezultatele de la referendum, el a spus: 'Vorbim azi - mâine'. 

Stefănescu confirmă

Acest aspect a fost confirmat și de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu. "Domnul Dragnea este la sediul central al partidului, ca mine, dar în celălalt birou. Este aici de la 09.30, la întâlniri pe chestiuni interne de partid. La această întrebare noi răspundem că este acolo unde vrea partidul. A fost mereu cu noi în aceste zile. Membrii noștri de partid, indiferent că e vorba despre Rovana Plumb sau Oprișan, sau oricare, sunt acolo unde noi știm că sunt", a spus Ștefănescu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel