Liviu Dragnea: De ce a acceptat Klaus Iohannis dezbaterea cu Victor Ponta

Liviu Dragnea, șeful campaniei prezidențiale a lui Victor Ponta, a vorbit, la Antena 3, despre o situație tensionată din PNL, ce l-a determinat pe Klaus Iohannis să accepte dezbaterea de la Realitatea TV cu Victor Ponta. 

"Am văzut în această seară o confruntare între Victor Ponta şi moderatorii de la Realitatea TV, pentru că domnul Iohannis nu prea a contat, eu am vazut un om chinuit, forțat să candideze, a primit niște comentarii pe care trebuia să le recite. Eu n-am văzut nicio idee proprie, niciun punct de vedere, niciun răspuns la o întrebare sau la o temă. Victor Ponta e un om aplicat, care s-a pregătit cu seriozitate pentru funcția de președinte", a comentat Liviu Dragnea, după dezbaterea electorală.

El a precizat că au aflat că "va veni la confruntare Klaus Iohannis cu o oră înainte de dezbatere". Mai mult, vicepremierul precizează că toate semnalele și răspunsurile pe care le primiseră anterior "au fost că domnul Iohannis nu vine la Realitatea". 

Liviu Dragnea a adăugat că "după ziua de ieri, după prezența domnului Iohannis la Realitatea, am înțeles că a fost un  mare scandal în staff-ul lor comun, PDL și PNL s-au certat și s-au acuzat unii pe alții, și am înțeles că a fost o presiune foarte mare a PDL ca domnul Iohannis să vină la confruntare indiferent ce se întâmplă". Liviu Dragnea a precizat că nu știe exact dacă așa s-a întâmplat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel