Urmărește emisiunea live


Liviu Dragnea, critici pe Facebook. Atac la Guvernul tehnocrat

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Incă un atac venit din partea PSD-ului cu privire la guvernarea „defectuoasă” a tehnocraților. Ce critici le mai sunt aduse.

Președintele PSD Liviu Dragnea a atacat din nou Guvernul Cioloș printr-o antiteză pe probleme agricole, ce țin mai mult de partea referitoare la subvenții. Acesta a scris duminică pe Facebook: „Apar primele semne privind diferența dintre guvernarea PSD-ALDE și guvernarea tehnocrată.

La ultima ședință de Guvern, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anunțat că, din cei 681.000 de #fermieri din România, 482.000 și-au primit deja subvențiile pentru campania de #primăvară. Deci peste 70% dintre agricultori și-au primit banii, iar restul îi vor primi cu siguranță până la finalul lunii, așa cum am promis în timpul campaniei electorale.

Aici se vede cum te responsabilizează votul din partea cetățenilor. Anul trecut pe vremea asta, tehnocrații nici măcar nu începuseră să vorbească despre acest subiect, iar subvențiile au ajuns la fermieri abia prin lunile iunie, iulie sau august”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel