Liviu Dragnea, apel pentru Rapid: Sper să nu mai fie și asta vreun trafic de influenţă

Clubul Rapid trebuie salvat, fiind o legendă a sportului românesc, a declarat luni preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

El a precizat că a discutat acest aspect cu primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, pe care l-a asigurat că îl susţine moral. 

"Mi-a zis (Dan Tudorache - n.r.) că vrea să se implice, ca autoritate, în Clubul Rapid şi eu am spus că îl susţin. Moral. Sunt rapidist de la trei ani şi orice pot să fac moral, să-l susţin, să-l încurajez - sper să nu mai fie şi ăsta vreun trafic de influenţă. Aş vrea să salvăm acel club, care este totuşi un club simbol, este o legendă a sportului românesc, nu numai a fotbalului. Eu cred că şi Primăria Capitalei doreşte să se implice, eventual printr-un acord. Dar cred că împreună pot găsi o soluţie bună. Poate şi cu Primăria Sectorului 6. Este un club fanion, care nu cred că ne poate aduce deservicii, ba dimpotrivă", a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare. 

Pe de altă parte, el a spus că stadionul de la Craiova a fost proiectat până să apară noile norme generate de tragedia de la Colectiv, drept pentru care au apărut nişte prevederi legale care trebuie puse în practică, dar a adăugat că nu sunt probleme de rezistenţă. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel