Lidia Fecioru, înjurată: ”Să vă fie rușine! Ură și dezbinare”. Moment șocant

Lidia Fecioru, invitată permanent la emisiunea ”Adevăruri ascunse”, a povestit un episod regretabil pe care l-a trăit.

„Mi s-a întâmplat o chestie foarte interesantă. Voi știți că eu sunt apolitică, spun ce se întâmplă și pe o parte și pe cealaltă. Am prieteni în toate partidele politice”, și-a început Lidia Feciorul povestirea.

Lidia Fecioru a declarat că se afla la bancă, moment în care a fost înjurată din senin de către o persoană necunoscută. Lidia Fecioru a acuzat ura și dezbinarea din societatea românească și a transmis cu această ocazie un mesaj.

„Eram la bancă și un domn își scotea banii de pe card, mie mi se blocase cardul și stăteam de vorbă cu doamna directoare, așteptam ca domnul respectiv să își termine operațiunea la bancomat. A început să mă înjure că vin la Antena 3 și că mințim cu nerușinare. Mi-aș dori să se uite în ochii mei acum și atunci acolo la bancă. Și să îi spun: ”Să vă fie rușine!” Atât!

(...) În primul rând este inuman să te iei de un om ca boala de un om sănătos. Să te iei un om care nu are nicio legătură cu tine. Nu îți place, schimbă canalul. Noi ne facem meseria să învățăm oameni anumite lucruri, să aducem lumină în casa oamenilor. Nu am promovat niciodată scandalul, ura și dezbinarea. Dimpotrivă, propovăduim să se extirpe ura dintre oameni.

Acum nu am nimic împotrivă. Poate și domnul respectiv este supărat pe ceva, dar eu nu sunt vinovată de supărarea lui. Nimeni nu este vinovat”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel