Liderul PSD Iași se războiește cu Chirica în scandalul Grindeanu

Preşedintele PSD Iaşi, Maricel Popa, a declarat, joi, că se delimitează categoric de ultimele afirmaţii şi de "atitudinea" primarului Mihai Chirica faţă de conducerea centrală a partidului.

"Catalogăm drept inacceptabilă poziţia unui membru PSD care încearcă să destabilizeze organizaţia ce l-a susţinut în obţinerea mandatului de primar. De altfel, Mihai Chirica s-a remarcat în ultima perioadă numai prin ieşirile publice împotriva conducerii PSD. Această atitudine conduce la o stare de tensiune şi de frustrare în rândul membrilor organizaţiei de la Iaşi", a afirmat Popa, potrivit unui comunicat de presă.

"Ne îngrijorează faptul că războiul lui Mihai Chirica cu Liviu Dragnea şi afirmaţiile la adresa acestuia afectează starea de normalitate pe care încercăm să o imprimăm în organizaţia de la Iaşi. Au fost destule momente tensionate în interiorul PSD Iaşi, multe dintre ele generate chiar de Mihai Chirica. Acesta ar fi trebuit să se preocupe mai mult de problemele oraşului şi de bunăstarea ieşenilor. Nu ne mai permitem alte conflicte. Acest lucru ar putea avea repercusiuni asupra ieşenilor. Scopul nostru este să ducem la îndeplinire programul de guvernare local promis ieşenilor în campania precedentă", a punctat liderul PSD Iaşi.

Potrivit acestuia, Mihai Chirica este "cel mai bun reprezentant al opoziţiei de la Iaşi".

[citeste si]

"Observăm că în opinia sa tot ceea ce înseamnă actualul PSD este rău, doar grupul din care face parte dumnealui reprezintă binele. De tirada criticilor nu au scăpat nici colegii cu statute vechi în PSD Iaşi cărora Mihai Chirica îşi permite să le dea lecţii de moralitate şi competenţă", a adăugat Popa.

El susţine că "la Iaşi există un singur PSD".

"Nu pot să accept faptul că preşedintele PSD Iaşi nu a fost consultat sau nici măcar informat despre poziţia Organizaţiei Municipale cu privire la susţinerea manifestată faţă de Sorin Grindeanu. Vom avea imediat discuţii cu membrii organizaţiei municipale pentru a vedea dacă acesta este într-adevăr punctul de vedere al tuturor membrilor din organizaţia municipală", a mai spus liderul social-democraţilor ieşeni.

Popa a menţionat că va avea consultări cu primarii, parlamentarii şi preşedinţii de organizaţii din judeţul Iaşi cu privire la starea de fapt existentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel