Lideri PNL, întâlnire cu Iohannis. Ce zice Chirieac

Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit, marți seară, cu lideri PNL, informează România TV.

Vicepreședintele PNL, Virgil Guran, a declarat, la România TV, că nu a fost prezent la întâlnire, însă știa de ea, precizând că "președintele Klaus Iohannis nu se amestecă în bucătăria internă a PNL".

Ce spune Chirieac

Analistul politic Bogdan Chirieac, într-o intervenție telefonică la România TV, a spus că este un demers firesc al președintelui Iohannis.

"Președintele a făcut un demers politic normal, corect, necesar pentru domnia sa. Singura problemă este că PNL trebuie să revină la valorile sale fundamentale democratice. În opinia mea, sunt prea multe frământări în acest moment pentru ca domnul Orban să rămână președinte până la europarlamentare. Plus documentul pe care l-am prezentat pe DCNews, document de la PSD, prin care Parlamentul României intenționează să-l acuze de înaltă trădare pe președintele Klaus Iohannis. Documentul ar putea schimba mult din datele problemei. PNL sigur că va fi strâns în jurul lui Klaus Iohannis, dar acuzația de înaltă trădare pentru președinte înseamnă formarea unei Comisii parlamentare de anchetă, în care se dă o concluzie", a declarat analistul politic, precizând că "ne așteaptă o toamnă fierbinte".

Conform unui document obținut pe surse de DC News, Klaus Iohannis este acuzat de către Parlamentul României de înaltă trădare. Mai multe informații, în link-ul de mai jos.

Vezi și: EXCLUSIV Klaus Iohannis, acuzat de înaltă trădare. DOCUMENT


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel