EXCLUSIV  Legea salarizării. Bogdan Hosu: Ni se ASCUNDE, timp insuficient și nerealist

Bogdan Hosu, liderul confederației sindicale Cartel Alfa trage un semnal de alarmă în privința legii salarizării. Hosu spune că timpul de dezbatere în Parlament privind această lege importantă se va scurta la aproximativ 12 ore, complet insuficiente. Liderul de sindicat a declarat pentru DCNews că în spatele legii s-ar afla "ceva ascuns". 

În cursul zilei de luni, liderul PSD, Liviu Dragnea a anunțat că depunerea proiectului legii salarizării va fi amânată. Bogdan Hosu spune că se va ajunge la o scurtare drastică a timpului de dezbatere. 

"Faptul că se amână depunerea proiectului nu este atât de grav. Este grav că nu devine public și în mod normal nu ni se trimite ceea ce înseamnă într-o formă sau alta că de fapt timpul de dezbatere se va scurta. Deci probabil timpul de dezbatere va fi o lună de zile prin două camere. Ținând cont de procedura prin Camere care este dificilă, se va discuta probabil o dată sau de două ori în fiecare Cameră. Asta înseamnă o dată sau de două ori într-o zi a săptămânii, probabil trei ore maximum. A reduce o dezbatere a legii salarizării la aproximativ 12 ore de discuții, mi se pare un timp complet insuficient și nerealist și arată că de fapt este ceva de ascuns. Altfel, nu există motiv să nu pui o lege într-un sistem public de consultare și de dezbatere", a declarat pentru DCNews Bogdan Hosu, liderul confederației sindicale Cartel Alfa. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel