Lege sancţionare dublu standard. Dragnea: Am semnat proiectul

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunţat luni că a semnat iniţiativa legislativă privind sancţionarea dublului standard, adăugând că actul normativ va fi adoptat de Parlament în luna iunie în procedură de urgenţă. 

"Am semnat-o deja astăzi după-amiază (proiectul de lege pentru sancţionarea dublului standard -n.r.), împreună cu Vali Steriu am lucrat la ea. Nu este o lege complicată, e foarte simplă, dar e foarte dură. (...) Legea iese din Parlament în sesiunea asta obligatoriu. În luna iunie iese, în procedură de urgenţă iese această lege, pentru că este o lege vitală pentru noi", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3. 

Întrebat dacă este de părere că preşedintele Klaus Iohannis va promulga legea, el a răspuns: "Şi eu sunt curios dacă o semnează, pentru că e o lovitură exact pentru stăpânii lui, exact pentru protectorii lui". 

"Săptămâna viitoare voi depune în Parlament o lege care va revoluţiona acest sistem: legea dublului standard. Cei care vor mai îndrăzni să aducă în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor vor plăti, ca să-i usture. Asta trebuie să înţeleagă toată lumea. Vor să vină cu produse în România? Perfect, dar să vină cu produse de calitate superioară, aşa cum sunt şi la ei în ţară", a declarat Dragnea duminică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel