Lăzăroiu: O să vedeți armate de zombi încolonate spre secţiile de vot

sebastian-lazaroiu
sebastian-lazaroiu

Fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, ironizează pe pagina sa de Facebook intenția cetățenilor României de a se prezenta în 29 iulie la urne pentru a decide soarta președintelui suspendat Traian Băsescu, arătând că amatorii de filme horror pot privi duminică ”armate de zombi încolonate spre secţiile de vot”.

Sebastian Lăzăroiu îndeamnă oamenii, într-o postare pe pagina de socializare, să nu iasă la vot, deoarece și el își refuză această ”tristețe” de a de a privi cum cei din USL vor acționa ”în forță” în ziua referendumului.

”Dacă vreţi să vedeţi un film horror priviţi duminica pe fereastră. O să vedeţi armate de zombi încolonate spre secţiile de vot. Eu îmi voi refuza această tristeţe”, a scris Lăzăroiu pe Facebook.

”Înțeleg că se plâng unii pe la colțuri că le restricționez accesul pe pagină. Da, m-am hotărât de ceva timp să nu mai primesc "zombi" pe aici. Îmi fac realmente rău când știu cine și cum le-a spălat creierul. Și mai știu că într-o zi se vor trezi. Furioși, evident, că au fost păcălțti. Și nici atunci nu îi voi primi pe pagina asta”, își motivează Lăzăroiu deciziile împotriva celor care nu-i împărtășesc opiniile.

Fostul consilier prezidențial și fost ministrul al Muncii arată și care este planul USL din 29 iulie, pe care l-ar fi povestit Iulian Nica, viceprimarul orașului Panciu, jurnaliștilor de la gândul.info: “Planul nostru este aşa: dacă la ora 17 la amiază, la secţia 93 de la Panciu să zicem, nu s-a ieşit decât 40% la vot...acţionăm”, scrie Lăzăroiu, continuând: ”De aia vă zic. Nu ieşiţi pe stradă ca să nu vă ciocniţi cu tancurile ăstora. Nu comandaţi pizza că vine băiatu' cu urnă şi va smulge votul. Nu răspundeţi la telefon că vă trag ăştia mâna pe fir să puneţi ştampila. Ei când zic în forţa ştiu ce spun”, mai completează Lăzăroiu.

De asemenea, Sebastian Lăzăroiu are și un mesaj pentru premierul Victor Ponta, care a fost invitat aseară în emisiunea moderată de către Cătălin Striblea ”Ultima oră” de la România TV: ”Dottore, să nu-ți ștergi prea apăsat bocancii de Striblea. Nu că nu ar duce, că s-a obișnuit cu statutul de preș”, susține Lăzăroiu pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a declarat aseară în legătură cu scepticismul unor membrii PDL privind viitorul USL: ”De un an şi jumătate de când s-a format USL, se spune cum o să se rupă USL. Sebastian Lăzăroiu, acea vrăjitoare Melinda, spunea cum nu ne prinde toamna”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel