LAURA GEORGESCU. PERCHEZIȚII DNA în biroul șefei CNA

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) efectuează joi dimineață percheziții în București, la sediul CNA, vizată fiind șefa Consiliului, Laura Georgescu. Laura Georgescu este acuzată că ar fi intervenit la membrii CNA pentru reacordarea licenţei Giga TV, - controlat de primarul din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

VEZI ȘI: LAURA GEORGESCU, CNA, PERCHEZIȚII. Laura Georgescu, PRIMA REACȚIE 

În cursul zilei de 30 octombrie 2014 sunt efectuate mai multe percheziții la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, în biroul preşedintelui CNA, Laura Georgescu, dar şi în alte birouri din cadrul instituţiei. Anchetatorii urmează să ridice mai multe documente.

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2014.

În cursul zilei de 30 octombrie 2014 sunt efectuate mai multe percheziții la sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului. Anchetatorii urmează să ridice mai multe documente. În anchetă este vizată şi şefa CNA, Laura Georgescu, potrivit România TV.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații şi din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

știre în curs de actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel