LAURA GEORGESCU, CNA, PERCHEZIȚII. Laura Georgescu, PRIMA REACȚIE

Procurorii DNA fac, joi, percheziţii în mai multe birouri din sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului, printre care şi cel al preşedintelui CNA, Laura Georgescu, într-un dosar privind fapte asimilate celor de corupţie care ar fi fost comise în acest an.

VEZI ȘI: Daciana Sârbu, DEZAMĂGITĂ: Lucruri mizerabile și minciuni. Am văzut foarte multă ură

Procurorii spun că Laura Georgescu ar fi instigat la întocmirea unor sesizări cu date de identificare nereale, pentru a duce la sancționarea repetată a unor posturi de televiziune. Surse judiciare mai spun că ar fi vorba despre fapte de corupție comise în 2014 și că ar fi percheziționat biroul șefei CNA.

Laura Georgescu, președintele instituției, a declarat însă la Digi24 că se fac percheziții la secretariatul instituției.

"Sunt verificate mai multe sesizări", a spus ea, precizând că sancționarea posturilor de televiziune se face prin vot și nu de către președintele instituției.

Laura Georgescu a mai spus că procurorii au venit cu un mandat de ridicare de documente de la secretariat.

"Pe subiectul Giga TV a existat o sesizare a unor foști angajați ai televiziunii, prin luna iulie 2013, în care dânșii se plângeau de diverse nereguli și de faptul că nu au fost plătiți pentru munca prestată. Ulterior, au existat trei sesizări din partea unor persoane fizice. Ei se plângeau că Giga TV nu mai emite. Acestea sunt sesizările anului 2013 privind Giga TV", a zis Laura Georgescu la Digi 24.

Este vorba despre o urmărire penală, care include prezumpția de nevinovăție. "Nu îmi cereți să mă apăr, pentru că nu am de ce să mă apăr. Nu se face act de justiție la televizor. Momentan nu este vorba despre o acuzație, ci de o cercetare, o urmărire penală", a spus ea, notează Digi 24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel