Laura Georgescu (CNA), luată la rost de România TV

laura-corina-georgescu-dcnews_639x426
laura-corina-georgescu-dcnews_639x426

Reprezentanții România TV îi cer președintelui CNA, Laura Georgescu, să prezinte Parlamentului raportul de activitate pe anul 2013.

"Sub propria semnătură, preşedintele CNA raportează Parlamentului faptul că România TV a fost campionul amenzilor în 2013, primind un număr de 20 de sancţiuni de la CNA, din care 7 amenzi, în valoare totală de 56.000 euro", se arată în textul postat pe site-ul postului de știri.

Reprezentanții postului spun că postul a fost amendat în "condiţiile în care publicul a ales România TV, postul fiind pe locul al 2-lea, ca audienţă, în rândul televiziunilor de ştiri din România şi pe locul al 6-lea la nivel naţional, deci problema calităţii programelor sau a interesului public nu pot fi puse la îndoială!"

VEZI ȘI: Înregistrări CNA: Laura Georgescu, audiată în Comisia de Cultură

Textul România TV

"Jurnaliştii de la postul de televiziune România TV o invită pe doamna Laura Georgescu, preşedinte CNA, să-şi însuşească raportul de activitate pe anul 2013 al autorităţii pe care o conduce, raport de activitate depus în Parlamentul României.

Sub propria semnătură, preşedintele CNA raportează Parlamentului faptul că România TV a fost campionul amenzilor în 2013, primind un număr de 20 de sancţiuni de la CNA, din care 7 amenzi, în valoare totală de 56.000 euro. Nici în primele 6 luni ale acestui an situaţia nu s-a modificat, marea majoritate a sancţiunilor fiind susţinută şi prin votul doamnei Laura Georgescu. Şi aceasta în condiţiile în care publicul a ales România TV, postul fiind pe locul al 2-lea, ca audienţă, în rândul televiziunilor de ştiri din România şi pe locul al 6-lea la nivel naţional, deci problema calităţii programelor sau a interesului public nu pot fi puse la îndoială!"

VEZI ȘI: Scandalul "Jigodie-CNA". Jucan: Înregistrarea e reală, știu cine a făcut-o

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel