EXCLUSIV  La Pro TV, 10 minute înseamnă cel puțin trei ore. Let's Voyo!

ProTV
ProTV

A-ți face abonament la Voyo.ro, contra cost evident, poate fi o adevărată aventură pentru că acolo timpul are o altă dimensiune.

"Voyo este un magazin care îți oferă conținut video on line, în sistem de abonament și Pay Per View. Avantajul acestui serviciu este că îți oferă, în condiții perfect legale și oricând dorești, sute de titluri de filme, emisiuni informative și de divertisment, seriale, show-uri și evenimente sportive, multe dintre acestea cu difuzare LIVE. De asemenea, te poți bucura de nenumărate seriale internaționale, seriale românești, chiar în avans față de difuzarea la TV" - se arată pe site-ul Voyo.ro unde poți vedea toate programele PRO TV.

Toate bune și frumoase, dar avantajul nu poate fi nicidecum că te poți bucura de programele respective "oricând dorești" atât timp cât plătești abonamentul și îți este activat peste nu știu cât timp... cel mai devreme la trei ore distanță. Sau nici atunci. Și nu ar fi nimic deranjant dacă nu te-ar anunța "că în zece minute este funcțional", așa cum puteți vedea în captura foto de mai jos.

(w670)

Degeaba dai mail la adresa menționată pe site, nu răspunde nimeni. La numărul de contact, ne-a răspuns totuși cineva care nu ne-a lămurit mai deloc.

"Vă vom trimite un răspuns privind această întârziere. Avem și un motiv posibil. Procesarea plății poate dura mai mult decât mesajul standard pe care îl afișăm, de zece minute. Dacă se constată că ați plătit, cu siguranță vom activa abonamentul. Este un mesaj standard ce v-a apărut pe ecran. Nu știu când vi se va activa abonamentul. Cu siguranță, dacă ați achitat, veți avea abonament" - ne-a spus un operator call center care repeta ideea cu "dacă ați plătit".

Degeaba îi explici omului că ai primit de la Voyo un mesaj prin care erai felicitat că ți-ai făcut abonament, în traducere - că ai plătit - și totuși nu poți accesa niciun video de pe site. Nici până la momentul transmiterii acestei știri problema nu a fost rezolvată. Așadar, cele zece minute despre care vorbește Voyo pot ajunge la cel puțin trei ore. Dacă ați întâmpinat și dumneavoastră astfel de probleme vă rugăm să ne scrieți.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel