La 65 de ani, Sharon Stone își caută iubit

captură video
captură video

În ciuda vârstei înaintate, Sharon Stone încă își caută partenerul perfect.

La vârsta de 65 de ani, actrița e în căutarea dragostei, o căutare care nu este deloc simplă, nici măcar pentru o femeie frumoasă și de succes ca ea. Iată cum au decurs câteva dintre întâlnirile ei amoroase

Sharon Stone a împărtășit în presa americană câteva dintre experiențele ei amoroase. Celebra actriță de la Hollywood și-a creat profiluri pe aplicațiile matrimoniale Tinder și Bumble și a decis să ofere încă o șansă dragostei. Chiar ea a mărturisit de curând "Anul acesta vreau să mă îndrăgostesc", potrivit The Times.

Relații eșuate

Sharon a povestit de multe ori că s-a trezit în situații neplăcute, mai ales după ce a acceptat să iasă la întâlnire cu bărbați cunoscuți pe internet. Celebra actriță din "Instinct primar" a dezvăluit că își dorește o conexiune profundă cu cineva, să se îndrăgostească cu pasiune și nu caută aventuri de-o noapte. Într-un interviu exclusiv pentru sursa citată, a vorbit deschis despre viața sa amoroasă.

Sharon Stone a mărturisit că majoritatea întâlnirilor ei amoroase au avut loc în mediul online, însă nu au fost pe placul ei. Unul dintre parteneri s-a dovedit a fi "un dependent de heroină, cu siguranță câteva zeci de mii de injecții de heroină mai târziu decât arăta în fotografia pe care mi-a trimis-o". Întâlnirea lor a avut loc la Hotelul Bel-Air, dar nu a durat mult. "Am comandat un pahar cu apă, iar el și-a luat absint, iar apoi m-am ridicat și am plecat de la masă", a declarat ea.

„Nu am intrat pe Tinder pentru știți voi ce! E atât de ușor să sari în pat cu cineva. Dar eu nu asta îmi doresc în acest moment al vieții mele”, a continuat Sharon. „În alt caz, am jucat rolul terapeutului. Am întâlnit un tip a cărui soției îi ceruse divorțul și ei aveau doi copii. Omul avea mari probleme să proceseze ceea ce i se întâmpla. Iar cu altul am pățit ceva similar – se despățise de iubită, ea a constatat că rămăsese gravidă, a făcut avort și atunci și-a dat și el seama că o mai iubea. L-am ajutat și pe el să treacă mai departe peste asemenea poveste”, a conchis diva.

De ce a adoptat în loc să devină mamă

Devine renumită pe plan internațional în 1992 prin filmul thriller, Instinct primar (Basic Instinct), pentru care este nominalizată la premiul Globul de Aur. Mai încearcă cu filmul "Basic Instinct 2" să repete succesul din filmul "Instinct primar". Cu toate că este lăudată, recordul comercial de odinioară, prin numărul biletelor vândute nu va mai fi atins. A mai jucat în câteva seriale ca "Magnum, P.I.", "The Practice" sau "Law & Order: Special Victims Unit". În 2004 divorțează de jurnalistul Phil Bronstein cu care era căsătorită din 1998. Stone a suferit mai multe avorturi spontane din cauza unei boli autoimune și a endometriozei și nu a putut avea copii biologici, potrivit marca.com. Sharon Stone are trei fii adoptați.

Celebra scenă pentru care Sharon Stone a rămas în istoria cinematografiei și a fost nominalizată la Globul de Aur:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel