Urmărește emisiunea live


Kovesi - rezultat Comisia LIBE. Informații de la Bruxelles: Cum vor vota deputații

Laura Codruța Kovesi
Laura Codruța Kovesi

Un europarlamentar PSD a vorbit, în direct, de la Bruxelles, despre cum vor vota deputații din Comisia LIBE pentru susținerea candidaților în funcția de procuror general european.

Europarlamentarul Emilian Pavel a vorbit despre rezultatul votului Comisiei LIBE cu privire la conducerea Parchetului European.

”Știu că mâine o parte din Grupul Popular European va vota sau o parte bună va vota cu doamna Laura Codruța Kovesi, dar sunt semnale că 3-4-5 deputați ori se vor abține, ori vor vota împotriva dânsei. Știu că nemții își doresc ca primul procuror european să fie o femeie. Acest lucru l-au transmis pe anumite căi. Știu că doamna Macovei a reușit să își impună în Grupul Conservatorilor părerea. Grupul Social Democrat merge în direcția candidatului francez, ALDE va susține candidatul francez,  iar semnele de întrebare vor fi asupra celorlalte grupuri. Din discuțiile avute cu colegii mei, 4 din 5 sunt deja hotărâți să sprijine candidatul francez. Estimez că votul va fi unul strâns, cu diferență de 1-2-3 voturi. Putem vota fiecare deputat pentru toți trei sau putem vota unul și pe ceilalți doi să îi refuzăm”, a declarat europarlamentarul Emilian Pavel, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel