Klaus Iohannis, "PRIMUL PAS", lansare carte. NOU volum scris de președinte

"Primul pas", cea de a doua carte scrisă de Klaus Iohannis este o continuare a volumului "Pas cu pas" din 2014, va dezvălui informaţii din culisele campaniei electorale şi din primele zile ale mandatului de preşedinte.

Noua carte va fi lansată pe 23 mai la ediţia de anul acesta a Târgului Internaţional Bookfest 2015.

Încă de la evenimentul de lansare a volumului "Pas cu pas", la Târgul de carte Gaudeamus 2014, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va susţine cultura. "Voi fi un preşedinte foarte apropiat de acest domeniu, nu doar pentru că am fost primarul Capitalei Culturale Europene, ci pentru că sunt un cititor avid şi un mare iubitor de cultură", a spus preşedintele Iohannis. "Cultura ne salvează", a mai spus atunci Klaus Iohannis.

Noua carte va reprezenta o continuare a volumului "Pas cu pas", lansat la sfârşitul anului trecut şi vândut în peste 130.000 de exemplare, marcând numeroase recorduri editoriale. Astfel, după ce a fost cea mai căutată carte din istoria Târgului Gaudeamus (19 - 23 noiembrie 2014), cu aproape 8.000 de exemplare vândute în trei zile, "Pas cu pas", de Klaus Iohannis, a devenit unul dintre volumele cu cea mai rapidă ascensiune în topul vânzărilor din România, atingând cifre rar întâlnite pentru piaţa de profil românească, atât pentru ediţia tipărită, cât şi pentru cea în format electronic, informează reprezentanţii editurii Curtea Veche Publishing care mai spus că editura primit solicitări pentru traducerea volumului în limbile bulgară, germană, maghiară şi olandeză, scrie România Liberă.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, în vizită la părinți, de Paște

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel