Klaus Iohannis atacă PSD: "Ruşine!"

IOHANNIS
IOHANNIS

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, sâmbătă, că PSD a "produs" în ultimii ani cea mai păguboasă şi cea mai dezastruoasă guvernare de după 1989.

"PNL este acum, prin votul românilor din 26 mai, cel mai important partid din România, trebuie să fiţi pregătiţi pentru a vă ridica la nivelul aşteptărilor românilor. Mă aflu aici pentru că PNL înţelege acest drum şi nevoia unui nou început pentru România.(...) Aveţi primari eficienţi în multe localităţi, aveţi o echipă cu oameni competenţi şi pregătiţi să îşi asume intrarea la guvernare, veţi fi principalul partid al unei coaliţii democratice care va guverna România mult mai bine pentru cetăţenii, mult mai mult timp.

Este extrem de important să nu pierdeţi ce aţi câştigat la europarlamentare şi la referendum, acest lucru se numeste încredere, aţi câştigat încrederea românilor. Cultivaţi-o! În ultimii doi ani şi jumătate, România a fost condusă de o guvernare care i-a compromis viitorul, care i-a blocat dezvoltarea, care a săpat adânc la temelia democraţiei şi a statului de drept. PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruoasă guvernare de la Revoluţie încoace. Ruşine!", a spus Iohannis la Reuniunea Filialelor PNL din Regiunea Sud - Est.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel