Kelemen: Anticipatele trebuie scoase de pe ordinea de zi, epidemia de coronavirus a ajuns la granițe

Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Kelemen Hunor consideră că alegerile anticipate trebuie scoase de pe ordinea de zi.

Potrivit unui comunicat al lui Kelemen Hunor transmis miercuri, este nevoie de un guvern de coaliție care să echilibreze economia națională și să fie preocupat, în primul rând, de prevenirea epidemiei de coronavirus.

„Alegerile anticipate trebuie scoase de pe ordinea de zi. Acum România are nevoie de un guvern politic care să beneficieze de un sprijin adecvat. Avem nevoie de un guvern de coaliție care să echilibreze economia națională și să fie preocupat, în primul rând, de prevenirea epidemiei de coronavirus. Din păcate, epidemia a ajuns la granițele țării, iar într-o astfel de situație nimic nu poate fi mai important decât sănătatea publică. Aceasta este poziția UDMR pe care o vom prezenta la consultările de astăzi cu președintele statului. Nu vrem un guvern instabil, ci unul care se poate sta ferm în picioare! Nu ne dorim un guvern tehnocrat, ci un guvern care poate fi tras la răspundere", a transmis Kelemen Hunor.

Acesta a subliniat că UDMR nu poate susține ideea alegerilor anticipate decât dacă oamenii se simt în siguranță, iar sănătatea lor nu este periclitată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel