Kate Winslet, pentru a treia oară mireasă. Vezi ce dar de nuntă a primit

winsletNed
winsletNed

Actriţa Kate Winslet s-a căsătorit în secret în urmă cu câteva zile cu Ned Rocknroll, angajat cu jumătate de normă pentru compania Virgin Galactic, care va va efectua viitoarele curse spaţiale comerciale. Cei doi miri își vor celebra căsătoria printr-o printr-o călătorie în spaţiu, informează thesun.co.uk.

Actriţa britanică şi cel de-al treilea ei soţ, Ned Rocknroll, în vârstă de 34 de ani, se vor număra printre primii 600 de viitori turiști spațiali.

Unchiul mirelui, antreprenorul miliardar Richard Branson, i-a oferit actriţei britanice, în vârstă de 37 de ani, un loc la bordul viitoarelor zboruri comerciale în spaţiu pe care le va efectua compania sa Virgin Galactic. În 2011, Kate Winslet a reuşit să o salveze pe mama în vârstă de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins reşedinţa acestuia de pe insula Necker din Marea Caraibilor.

Peste 530 de persoane şi-au cumpărat deja bilete - cu 200.000 de dolari fiecare - la bordul acestor curse spaţiale. Printre viitorii turişti spaţiali se numără actorul Russell Brand, actorul Ashton Kutcher, dar şi astrofizicianul Stephen Hawking, care a primit gratuit acest bilet din partea lui Richard Branson.

Călătoria va dura două ore şi va fi realizată la o altitudine de 100 de kilometri deasupra Pământului. Pasagerii vor cunoaşte senzaţia de imponderabilitate şi vor putea să vadă din spaţiu planeta noastră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel