Kate Middleton și Prințul William, vacanță de vis. Cum arată locul în care au plecat, îți taie răsuflarea FOTO

Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge
Foto: Instagram @dukeandduchessofcambridge

Kate Middleton și prințul William ar fi luat în secret copiii în vacanță în insulele Scilly.

Kate Middleton și Prințul William au avut ultimul angajament pe 11 iulie, la EURO 2020, iar de atunci cei doi duci au luat o pauză. 

Potrivit presei din Marea Britanie, Ducii de Cambridge au plecat în vacanță alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, însă de data aceasta, au decis să nu plece în străinătate. 

Astfel, cuplul regal și-a petrecut timpul în Insulele Scilly din Cornwall, în același loc în care au fost și anul trecut. 

Familia a fost văzută cu bicicleta pe Insula Tresco, singura dintre cele cinci insule locuite, care este proprietate privată, potrivit Hello Magazine.

Cum arată Insulele Scilly

Pe Insulele Scilly se poate ajunge doar cu avionul, elicopterul sau feribotul, iar imaginile de acolo îți taie răsuflarea. 

De la Palatul Kensington, unde se află reședința oficială a cuplului, până la stația de feribot, terminalul Penzance, sunt 5 ore și 16 minute de mers cu mașina, pentru a înțelege cât de departe sunt insulele de Londra. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tresco Island (@trescoisland)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tresco Island (@trescoisland)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tresco Island (@trescoisland)

Kate Middleton și Prințul William, la cuțite din cauza lui Harry. Regina Elisabeta, pedeapsă, decizie radicală

Meghan Markle și Prințul Harry au stârnit controverse după controverse încă de la căsătorie, iar odată cu decizia să renunțe la statutul de membri seniori ai Casei Regale și să se mute în SUA, relațiile cu Familia Regală s-au răcit extrem de mult.

Mai mult, din spusele apropiaților Casei Regale, se pare să se lucrează la îndepărtarea celor doi din ce în ce mai mult. 

Prințul Harry primește o nouă lovitură

Se pare că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, este obligată de Regina Elisabeta să preia două dintre cele mai importante îndatoriri de la Prințul Harry.

Mai exact, soția prințului William va prelua rolul de patron al Uniunii de Fotbal de Rugby și Ligii de Fotbal de Rugby, după ce cumnatul ei, prințul Harry, a fost decăzut din acest rol.

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, va deveni patroană a Rugby Football Union și Rugby Football League înainte de Cupa Mondială a Ligii din octombrie din Anglia, potrivit Mirror.co.uk

Prințul Harry, un mare fan al rugby-ului, care a jucat anterior acest sport, a fost vice-patron al RFU din 2010 până în 2016, înainte de a prelua postul de la Regina.

Monarhul în vârstă de 95 de ani i-a acordat, de asemenea, patronajul RFL în 2016 și a desfășurat tragerea la sorți pentru viitoarea Cupă Mondială din ianuarie 2020, la apogeul saga „Megxit”.

Înseamnă că atunci când Țara Galilor și Anglia se vor întâlni în cele șase națiuni, rivalitatea va fi resimțită între Ducii de Cambridge, pentru că Prințul William deține rolul echivalent la Welsh Rugby Union.

Puțini sunt cei care știu că soția prințului William a jucat tenis și hochei, în tinerețe. De asemenea, ducesa de Cambridge a și navigat de la o vârstă fragedă, susținând mult timp beneficiile fizice și mentale ale sportului.

Kate Middleton patronează clubul All England Lawn and Tennis Croquet, al Asociației Lawn Tennis, SportsAid și 1851 Trust, care lucrează cu tineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel