EXCLUSIV  Jurnalistul Ioan Korpos: E transferul anului la România TV. Una dintre cele mai mari surprize / video

Ioan Korpos
Ioan Korpos

Jurnalistul Ioan Korpos a anunțat transferul anului la România TV.

Ce-i drept este o mutare doar pentru Revelion 2024. Vorbim despre Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică populară din zona Ardeal și realizatoare de emisiuni de muzică populară.

Ea va face echipă cu Ioan Korpos și Marius Niță, în noaptea dintre ani, de Revelion 2024 la România TV.

„Vlăduța Lupău este una dintre cele mai mari surprize. Este transferul anului pentru că vine la România TV ca prezentator. Este o figură publică publică foarte cunoscută, iubită și apreciată. Vlăduța Lupău este un om extraordinar, un artist foarte bun, foarte apreciat. Noi am difuzat concertul ei de Crăciun și a fost lider de audiență.

Când a fost sunată de noi, Vlăduță Lupău a acceptat imediat să intre în echipa noastră de Revelion. Ne-am gândit la o figură cunoscută, iubită, frumoasă. Va face senzație. Este o altă surpriză plăcută de la acest Revelion. De asemenea, evenimentul va fi prezentat de Marius Niță, omul spectacol, showman, este spontan, carismatic... le are pe toate! Și cel de-al treilea prezentator sunt eu, omul cu emoția. Este o combinație perfectă. Cel care ne-a ales, adică redactorul-șef al postului România TV, cred că a știut de ce alege această combinație”, a zis jurnalistul Ioan Korpos la DC News și DC News TV.

2. -imagine fara descriere- (vladuta-lupau_37408000.jpg)

Mai mereu cu zâmbetul pe buze, artista Vlăduța Lupău este dovada incontestabilă că folclorul românesc este respectat, promovat şi dus mai departe de generaţia tânără a României. Vlăduța Lupău a ajuns să fie cunoscută atât pe plan naţional, cât şi pe plan internaţional. De-a lungul carierei sale, tânăra a câştigat numeroase premii dintre care amintim: Premiul I – Festivalul Național „Rapsodia Românească”; Premiul I – Festivalul Național „Maria Lătărețu”; Premiul III – „Strugurele de Aur”; Marele Premiu „Festivalul Național de Cătănie” și multe altele.

VEZI ȘI: Te-ai întrebat vreodată cu cât sunt plătiți invitații care vin la România TV de Revelion? Iată răspunsul! - https://www.dcnews.ro/te-ai-intrebat-vreodata-cu-cat-sunt-platiti-invitatii-care-vin-la-romania-tv-de-revelion-iata-raspunsul_943569.html

VEZI ȘI: Monica Pop, de nerecunoscut. Andreea Crețulescu, așa cum nu ați mai văzut-o. Imaginile zilei / video - https://www.dcnews.ro/monica-pop-de-nerecunoscut-andreea-cretulescu-asa-cum-nu-ati-mai-vazut-o-imaginile-zilei-video_943573.html

Vedeți mai multe aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel