EXCLUSIV  Monica Pop, de nerecunoscut. Andreea Crețulescu, așa cum nu ați mai văzut-o. Imaginile zilei / video

Monica Pop este de nerecunoscut!

La fel este și Andreea Crețulescu!

Așa ne-a spus jurnalistul Ioan Korpos. Andreea Crețulescu și Monica Pop au fost fabuloase la petrecerea de Revelion 2024 de la România TV. Postul de televiziune a venit cu scenete în noaptea dintre ani pentru telespectatori. 

„Când o veți vede pe doamna doctor Monica Pop cum joacă... Este de nerecunoscut. Să nu mai zic de Andreea Crețulescu! Este surpriza surprizelor în ceea ce privește prezența într-o scenetă în noaptea de Revelion. O veți vedea jucând și pe avocata Alice Drăghici. Joacă atât de bine! Și-a luat atât de în serios rolul! Este vorba despre respectul pentru publicul de acasă. Scenetele sunt extraordinare. Am râs cu lacrimi. Este delir. Toată lumea a râs cu lacrimi chiar și la repetiții”, a zis Ioan Korpos.

Ziaristul a spus că o altă surpriză privind scenetele o reprezintă artista Jeni Nicolau.

„Jeni Nicolau va avea niște momente extraordinare. Este una dintre vedetele acestui Revelion!”, a mai zis jurnalistul.

VEZI ȘI: Te-ai întrebat vreodată cu cât sunt plătiți invitații care vin la România TV de Revelion? Iată răspunsul! - https://www.dcnews.ro/te-ai-intrebat-vreodata-cu-cat-sunt-platiti-invitatii-care-vin-la-romania-tv-de-revelion-iata-raspunsul_943569.html

2. -imagine fara descriere- (andreea-cretulescu-monica-pop_52336900.jpg)

O premieră este începerea programului de Revelion 2024

Revelionul de la România TV începe foarte devreme! Chiar de la ora 15.00! Petrecerea va fi în toi încă de duminică după-amiază.

„Să vă mai zic o premieră. Orice Revelion începe pe la 20.00-21.00. Inițial și noi am început pe la ora 20.00, apoi la ora 19.00, apoi, fiind foarte mulți invitați, am zis să mai prelungim puțin și am început petrecerea de la ora 18.00. Acum Revelionul 2024 România TV va începe de la ora 15.00. Și din acest punct de vedere va fi un Revelion cu totul inedit!”, a mai zis Ioan Korpos la DC News și DC News TV.

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac, posibilă apariție mascată la petrecerea de Revelion / foto - https://www.dcnews.ro/bogdan-chirieac-posibila-aparitie-mascata-la-petrecerea-de-revelion-foto_943132.html

3. -imagine fara descriere- (andreea-cretulescu-romania-tv_27996000.jpg) 

Și Victor Ciutacu va fi prezent la super petrecerea de Revelion.

„Să-l vedeți și pe Victor Ciutacu! Va avea niște momente extraordinare! Să vedeți în ce duete a acceptat să fie! A cântat și a dansat!”, a mai povestit Ioan Korpos. 

Până mâine seară, vă invităm să trageți cu ochiul în videoul de mai jos pentru a le vedea pe surprizele serii de Revelion: Monica Pop și Andreea Crețulescu:

Vedeți o ediție specială cu Ioan Korpos la DC News și DC News TV:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel