Jurnalistă, către Emil Boc: "De ce mi-ați blocat apelurile?". Cum răspunde

Primarul Clujului, Emil Boc, a fost întrebat de o jurnalistă care este motivul pentru care i-a blocat apelurile de pe numărul său de telefon, având în vedere că au avut o comunicare bună. 

Emil Boc i-a spus jurnalistei să-l sune. "Să blochez apelurile cui? Sunați-mă! Nici nu știu cum să blochez un apel, habar nu am", a spus Emil Boc. Jurnalista a insistat că de pe numărul colegelor sale poate fi apelat și a subliniat: "Știți că înainte vorbeam foarte bine". Emil Boc a spus că nici nu știe să blocheze un număr: "Habar n-am, domnișoară!" și chiar a insistat să-l sune altcineva: "Sunați-mă! Am o problemă cu telefonul?". După ce a fost apelat de pe un alt  număr și a sunat telefonul, Emil Boc a insistat că telefonul său nu are sistem de blocare. 

"Nu știu ce număr, nici nu vă cunosc numărul, nu vă am în memorie", a adăugat Emil Boc. Primarul a cerut numărul jurnalistei după care a apelat-o: "Vedeți, nici nu vă am în memorie". Telefonul jurnalistei a sunat, iar aceasta i-a spus: "Vedeți, eu nu v-am blocat". 

Întâmplarea a fost prezentată în emisiunea "Subiectiv" cu Răzvan Dumitrescu de la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel