Jurnalist de la NY Times, DEMISIE după ce a promovat intervenţia armatei în proteste

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un jurnalist american a demisionat după ce a promovat intervenţia armatei pentru a descuraja protestele violente din SUA. 

James Bennet, redactor la NY Times, şi-a dat demisia în urma criticilor venite la adresa redacţiei. Redactorul paginii editoriale din New York Times a publicat un articol semnat de un senator american. Articolul promova utilizarea forţei armate pentru a descuraja protestele violente.

James Bennet s-a confruntat cu un val de critici după ce a publicat un editorial semnat de senatorul republican Tom Cotton. Redactorul paginii editoriale din New York Times, prin vocea senatorului republican din Arkansas, a încurajat guvernul Statelor Unite să trimită trupe armate pentru a răspunde violenţelor produse pe fondul protestelor declanşate după uciderea lui George Floyd de către poliţie.

În urma publicării articolului intitulat „Tom Cotton: Trimiteţi trupele”, mai mulţi cititori au criticat publicaţia. Un număr de angajaţi care s-au opus publicării articolului s-au simţit ofensaţi de asocierea creată, scrie Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel