Julio Iglesias, reţinut pe aeroport în Republica Dominicană. Ce s-a găsit în bagajele artistului

foto: Julio Iglesias, Facebook
foto: Julio Iglesias, Facebook

Julio Iglesias a fost reținut pentru mai multe ore în timpul unei escale pe un aeroport din Republica Dominicană.

Celebrul artist Julio Iglesias a fost reținut pentru câteva ore la un aeroport din Republica Dominicană, după ce agenții de securitate au găsit o surpriză neașteptată în bagajul său. 

În urma intervenției ministrului Culturii din Republica Dominicană și chiar a biroului președintelui, Julio Iglesias a fost eliberat din custodia autorităților aeroportuare. Conform informațiilor prezentate în presa spaniolă, Julio Iglesias călătorea din Bahamas spre Punta Cana, însă a avut o surpriză neplăcută atunci când agenții de securitate au descoperit peste 40 de kilograme de alimente în bagajele sale, ceea ce contravine regulilor din Republica Dominicană, iar artistul a fost supus consecințelor legale, scrie Il Messaggero.

După ce autoritățile au confiscat cele 42 de kilograme de alimente, printre care carne, fructe și legume, acestea i-au fost ulterior returnate lui Julio Iglesias. Deși aparent materie inofensivă, alimentele au fost confiscate în conformitate cu reglementările stricte ale țării. Se pare că obiceiul cântărețului de a călători cu cantități mari de mâncare a fost adus în discuție, conform tabloidelor spaniole. Deși evenimentul a stârnit interes în presă și în rândul publicului, Julio Iglesias a fost lăsat să plece, fiindu-i permis să-și continue călătoria spre destinația sa în Republica Dominicană. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel