Urmărește emisiunea live


Joseph Biden: Exploziile din Boston, probabil atentat terorist

biden
biden

Joseph Biden, vicepreședintele SUA, a declarat că este foarte probabil ca exploziile din Boston să fi fost un "atentat" terorist, securitatea fiind sporită în oraşele Boston, Washington DC şi New York în urma incidentului, relatează CNN.

 "Am fost informat în legătură cu ceea ce pare să fi fost un atentat", a declarat vicepreşedintele Joseph Biden, conform CNN.

 Anchetatorii nu au stabilit încă dacă exploziile produse la maratonul din Boston au fost accidentale sau este vorba de un atac terorist. "Au fost mai multe explozii; la faţa locului s-au deplasat serviciile de intervenţie. Nu ştim exact câte poersoane au fost rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului poliţiei din Boston.

 Două explozii au avut loc luni în apropierea liniei de final a maratonului din Boston, cartierul general al organizatorilor fiind închis din cauza incidentului. Potrivit ultimelor informații, bombele au fost plasate în coșurile de gunoi din apropierea liniei de sosire, victimele fiind din rândul spectatorilor.

Despre numărul victimelor, toate agențiile dau date diferite. Numărul morților ar fi de trei, iar al răniților s-ar apropia de 30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel