Joe Biden, după ce a fost învestit în funcţia de preşedinte al SUA: Dacă sunteți împotriva mea, asta e democrația

Joseph Biden a depus, miercuri, jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, împreună cu vicepreşedintele Kamala Harris
Joseph Biden a depus, miercuri, jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, împreună cu vicepreşedintele Kamala Harris

Joe Biden a depus, miercuri, jurământul de învestire în funcţia de preşedinte al Statelor Unite, împreună cu vicepreşedintele Kamala Harris.

Ulterior, Joe Biden a susținut un discurs. La un moment dat, a spus: „Am luptat împreună! (...) Haideți să o luăm de la capăt. (...) Dragii mei americani, America trebuie să fie mai bună față de ceea ce vedem acum și cred că America este mai bună. (...) Dacă sunteți împotriva mea, asta este democrația, asta este America. Neînțelegerile nu trebuie să distrugă această uniune.”

„Eu voi fi un președinte al tuturor americanilor”, a subliniat acesta.

„Aceasta este ziua Americii, este ziua democraţiei, o zi a istoriei şi speranţei de înnoire. America a fost din nou încercată şi America s-a ridicat la înălţimea provocărilor", a mai precizat Biden.

Joseph Biden a fost vicepreşedinte al SUA în perioada 2009-2017, în mandatele preşedintelui Barack Obama. Anterior, Joe Biden a fost senator, în perioada 1973-2009, deţinând funcţia de preşedinte al Comisiei pentru Afaceri Externe a Senatului în perioada 2007-2009.

Kamala Harris, în vârstă de 56 de ani, a fost senator în perioada 2017-2021 şi procuror general al statului California, în intervalul 2011-2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel