Urmărește emisiunea live


James May, fost prezentator Top Gear, implicat într-un accident de maşină în Norvegia

Facebook James May
Facebook James May

Jurnalistul britanic James May a ajuns la spital după un accident de maşină în Norvegia. 

Celebrul jurnalist auto și co-prezentator al emisiunii The Grand Tour, fost prezentator Top Gear, James May, ar fi fost spitalizat de urgență. Omul de televiziune se pare că a fost implicat într-un accident de mașină produs în Norvegia în timpull filmărilor la un nou episod din sezonul 5 al emisiunii. El prezintă show-ul alături de Jeremy Clarkson și de Richard Hammond.

Potrivit presei britanice, May (59 de ani) a suferit câteva contuzii serioase, inclusiv o coastă ruptă, dar se află în afara oricărui pericol, scrie promotor.

Fostele vedete de la TOP GEAR, o nouă emisiune pe Amazon Prime

Jeremy Clarkson, fosta vedetă a emisiunii Top Gear, va realiza alături de Richard Hammond şi James May un nou show auto, de data aceasta pentru serviciul Prime Instant Video al companiei Amazon. Top Gear este cel mai vizionat show din istoria televiziunii, cu o audienţă globală de 350 de milioane de telespectatori, conform BBC.

Jeremy Clarkson, care a prezentat Top Gear din anul 1988, iar din 2002 alături de actualii săi colegi, şi-a încheiat primăvara aceasta colaborarea cu canalul de televiziune BBC, care deţine drepturile pentru emisiune, după ce o ieşire agresivă a vedetei britanice la adresa unui coleg a determinat compania să nu-i mai prelungească contractul.

"Simt ca m-am urcat dintr-un avion intr-o nava spatiala", a comentat Clarkson aceasta schimbare, de la televiziunea publica britanica la unul dintre cele mai mari site-uri din lume.

CITEŞTE ŞI Jeremy Clarkson despre incidentul de la BBC: S-a întâmplat după ce am aflat că sunt suspect de cancer

"Eu și Hammond împreună cu un surogat al lui Jeremy ar fi o prostie, nu ar funcționa. Ar fi aiurea, cum ar spune tinerii din ziua de azi. Trebuie să fim noi trei. Nu poți să aduci un surogat pentru Jeremy și să te aștepți să funcționeze. Ar fi forțat și nici nu cred că ar fi atât de proști să încerce", a spus May in Guardian.

Britanicul le lasă o urmă de speranță fanilor Top Gear. "Asta nu înseamnă că nu m-aș întoarce. Dar toți trei, nu doar eu. Poate asta e doar o pauză, nu știu. Dar ar fi foarte greu ca Top Gear să funcționeze fără Jeremy", a mai spus May.

Noua emisiune va putea fi urmarita oriunde. De la TV si pana la telefonul mobil, prin intermediul internetului". Este cea mai importanta victorie pentru Amazon Prime in fata lui Netflix, concurentul principal, cel mai mare site video on demand din lume, a anunțat directorul Amazon.

Filmarile pentru noua emisiune vor incepe in scurt timp, iar aceasta va debuta anul viitor. Sunt sanse mari ca ea sa rivalizeze cu Top Gear, care va fi prezentata de Chris Evans.

Noua emisiunea a celor trei prezentatori britanici va fi disponibilă pe Amazon Prime Instant Video, un serviciu online care costă 99 de dolari pe an.

Amazon deţine drepturile globale pentru noua emisiune, care va fi difuzată în premieră în SUA, Marea Britanie, Austria şi Germania, dar poate subînchiria formatul în zone unde serviciul online nu este disponibil.

Richard Hammond şi James May au ales la rândul lor să nu mai prezinte emisiunea Top Gear în urma incidentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel