Ivanka Trump, scandal e-mailuri. Donald Trump: Fake news

Ivanka Trump
Ivanka Trump

Preşedintele american, Donald Trump, a apărat-o pe fermitate marţi pe fiica sa Ivanka, după ce aceasta a folosit un cont personal de e-mail, apreciind că situaţia respectivă nu are nicio legătură cu practicile fostei sale adversare Hillary Clinton, relatează AFP. 

"Nu a fost nicio ştergere de e-mailuri, spre deosebire de Hillary Clinton", a declarat el din grădinile de la Casa Albă. "Ea nu a făcut nimic pentru a ascunde aceste e-mailuri", a adăugat şeful statului. "Este ceva complet diferit. Toate astea sunt 'Fake News'", a continuat Donald Trump. Potrivit cotidianului Washington Post, descoperirea a fost făcut de funcţionari ai Casei Albe. 

Un purtător de cuvânt al avocatului fiicei preşedintelui SUA a confirmat că Ivanka Trump a utilizat un cont personal de e-mail înainte de a fi informată despre regulile federale. El a precizat, potrivit publicaţiei americane, că toată corespondenţa electronică având legătură cu dosare guvernamentale a fost pusă la dispoziţia autorităţilor în urmă cu câteva luni. 

În repetate rânduri, preşedintele american, Donald Trump, a criticat faptul că Hillary Clinton, adversara sa la alegerile prezidenţiale din 2016, a utilizat un server privat de mesagerie electronică pentru afaceri guvernamentale în timpul mandatului ei de secretar de stat. Susţinătorii lui Donald Trump scandează regulat "Închideţi-o!" în cursul mitingurilor preşedintelui. Această propoziţie, însemnând dorinţa de a o vedea pe Hillary Clinton după gratii, a fost unul din sloganurile mobilizatoare din timpul campaniei prezidenţiale republicane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel