Iulia Albu o desființează pe Dana Rogoz: ”Nu suntem proști!”

Iulia Albu taie în carne vie când vine vorba de modă, iar atunci când o vedetă face o greșeală vestimentară, nu iartă și lansează critici dure. De această dată, Dana Rogoz a fost cea pe care fashion-editorul a luat-o la ochi.

[caption id="attachment_377943" align="aligncenter" width="520"] Iulia Albu o atacă dur pe Dana Rogoz[/caption]

Totul a început după ce, în urmă cu câteva zile, Iulia Albu a spus că actrița Diana Dumitrescu a făcut o combinație vestimentară nu tocmai reușită. La un eveniment monden, aceasta și-a accesorizat rochița verde cu o gentuță creată de Dana Rogoz. Poșetuța nu a fost tocmai pe placul fashion-editorului, dar criticile aduse nu au deranjat-o deloc pe ”Abramburica”. ”Nu trebuie să fie pe gustul tuturor. Nu mă descurajează. Geanta «Moon» chiar a avut un super succes acum la Paris Fashion Week, a fost apreciată în Vogue, deci… sunt ok”, a spus Dana Rogoz. Amuzată de felul în care s-a apărat blondina, Iulia Albu i-a dat o replică dură pe o rețea de socializare.

[caption id="attachment_377945" align="aligncenter" width="560"] Dana Rogoz la purtător cu gentuța cu pricina[/caption]

"Dana a încercat să "se apere" declarând că nu privește în niciun fel comentariile răutăcioase, știind care este adevărata apreciere a genții sale. Din punct de vedere estetic și funcțional, valoarea acestei genți este 0. Conceptul este împrumutat, iar realizarea în sine lasă de dorit. Noi, muritorii, care lucrăm în domeniu și care ne tocim (aparent inutil) coatele prin facultăți de specialitate nu avem, vezi Doamne, căderea să aducem atingere intereselor stimabilelor demuazele care, prietenii știu de ce, "le au cu modele" în virtutea asocierii cu marele trust pe care nu îl voi numi aici.

În plus, stimata Dana Rogoz, APRECIEREA VOGUE nu înseamnă publicarea ținutei la capitolul street fashion alaturi de alte 1000 de nume, această rubrică fiind prin esență una ce cuprinde stiluri și abordări variate, ci PROMOVAREA PRODUSULUI CA ATARE ÎN PAGINILE REVISTEI, îN PAGINILE DE TENDINȚE SAU ÎN PICTORIALE. Întreabă-i pe Venera Arapu și Mihai Albu cum se ajunge acolo și cam câți ani de școală îți trebuie pentru asta…

Dana Rogoz a urmat mai multe cursuri de styling și design, mai mult sau mai puțin relevante, TOATE FĂRĂ EXAMEN DE ADMITERE și condiționate STRICT de plata unei taxe. Te pup, Dana dragă, și află că noi, românii, nu suntem chiar atât de proști cum ne crezi tu... Ah și felicitări pentru sarcină! Numai gânduri bune pentru micuț/micuță. Ia zi, v-ați apucat deja de PR plan? Ce va fi? Următorul Galliano sau Coco Chanel?”, a scris Iulia Albu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel