Irinel Popescu, eveniment de seamă. Primarul Toma: Moment care va lăsa urme

Buzău
Buzău

Primarul de la Buzău Constantin Toma a transmis un mesaj după un eveniment important la care au participat cei mai buni medici.

”Trei medici buzoieni pentru istorie! La sfârșitul săptămânii trecute s-a petrecut la Buzău unul din acele evenimente care pot lăsa urme pentru mulți ani asupra comunității noastre.

Trei buzoieni care s-au remarcat la nivelul național cel mai înalt au devenit cetățeni de onoare ai Buzăului intr-un cadru festiv cu adevărat deosebit.

Doamna General maior Florentina Ionită Radu, comandantul Spitalului Militar Central, doamna Conferențiar universitar dr. Carmen Orban, managerul general al celui mai mare spital din România, Spitalul Fundeni, domnul Profesor universitar dr. Călin- Petru Tătaru, eminentul oftalmolog au venit însoțiți de familii și de o mulțime de mari personalități românești medicale, militare și politice.

De asemeni au fost prezenți profesorii de la Colegiul Național B.P. Hasdeu care le-au fost profesori celor trei foști elevi precum și domnii directori de acum, Ionel Banu și Laurențiu Țepeluș.

A fost multă bucurie și emoție și mai ales s-a transmis un mesaj din partea buzoienilor, de solidaritate, de recunoaștere și prețuire pentru adevăratele noastre valori.

La sfârșit, cei trei eminenți absolvenți ai Colegiului Hasdeu împreuna cu celebrul chirurg Irinel Popescu au ținut in amfiteatrul liceului o prelegere de suflet actualilor elevi ce vor să devină medici.

Numai uniți in jurul elitei putem progresa iar Buzăul și- a propus acest lucru!”, a fost mesajul lui Constantin Toma.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel