Urmărește emisiunea live


Iordache, gesturi obscene. Dragnea: S-o fi inspirat de la Iohannis

Florin Iordache
Florin Iordache

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că nu i-a plăcut gestul făcut de vicepreşedintele Florin Iordache în plen şi îl consideră o mare greşeală, adăugând însă că alţi parlamentari, în special de la USR, au făcut gesturi "şi mai urâte".

"Nu mi-a plăcut gestul. Dar probabil domnul Iordache, care, repet, s-o fi inspirat din dl. Iohannis - care atunci când făcea referinţă la nişte plăcuţe de înmatriculare spunea: 'domnule, astea sunt opinii politice' - aşa s-o fi gândit şi el, o fi luat de bun ce a spus preşedintele şi nu ştiu ce a avut în minte. Nu sunt de acord cu el, nu am fost niciodată de acord cu asemenea gesturi şi consider că a fost o foarte mare greşeală", a spus Dragnea, întrebat în legătură cu gestul făcut săptămâna trecută de Florin Iordache.

Întrebat dacă Iordache ar trebui să fie sancţionat, Dragnea a replicat: "Ar trebui să fie sancţionat aşa cum au fost sancţionaţi şi ceilalţi parlamentari de la alte partide, în special de la USR, când au făcut gesturi şi mai urâte".

Ce a susținut Florin Iordache

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache  a declarat luni, în plenul Camerei, că regretă gestul de săptămâna trecută, după ce deputatul liberal Florin Roman îi solicitase să dea dovadă de onoare şi să-şi ceară scuze.

"Înţeleg să vă spun că regret, săptămâna trecută, un gest reflex pe care l-am făcut plecând de la tribună (...), fără să mă adresez niciunei părţi a sălii, pur şi simplu. Astăzi, în schimb, în Biroul permanent, un coleg, în timp ce se desfăşura şedinţa de Birou permanent, a constatat că modul în care ţineam mâna era cumva ofensator. În niciun caz nu am urmărit... şi îmi pare rău că (...) modul în care eu întind mâna credeţi că... În sfârşit, vreau să închid acest subiect. (...) Deci, dacă dumneavoastră consideraţi că săptămâna trecută modul în care eu m-am adresat la plecare de aici, modul în care eu am considerat, înţeleg să regret faptul că un gest pe care l-am avut plecând de aici a suscitat atâta dezbatere. Iar, astăzi, repet, în cadrul Biroului permanent, în niciun caz nu am avut niciun fel de gesturi care să aducă atingere colegilor mei, pentru că, repet, dacă am ceva de spus, vă spun şi am o întreagă dezbatere", a adăugat Iordache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel