EXCLUSIV  Ionel Arsene, negocieri cu PNL încă din noaptea moţiunii de cenzură. Trădare în PSD

Ionel Arsene
Ionel Arsene

Ionel Arsene, liderul PSD Neamţ, ar negocia cu PNL pentru susţinerea guvernului liberal, promiţând chiar până la 25 de parlamentari PSD care vor susţine guvernul lui Orban. 

Potrivit surselor noastre, Ionel Arsene a bătut palma, în perioada dinaintea moţiunii de cenzură, opt parlamentari din PMP şi grupul minorităţilor naţionale. 

Cu toate astea, s-ar părea că liderul PSD Neamţ a cedat războiului psihologic şi, realizând că moţiunea are şanse mari să treacă. AStfel, a mers la Pro România pentru negocieri, însă a fost refuzat imediat de oamenii lui Ponta. Motivul ar fi că Ionel Arsene este cunoscut ca un apropiat al lui Liviu Dragnea. 

Negocieri cu PNL în noaptea dinaintea moţiunii 

Surse din PNL au explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, că Ionel Arsene a venit spre PNL, cu cei opt parlamentari la pachet. De altfel, acestea par a fi fost şi cele opt voturi care au întors decisiv soarta moţiunii. 

Chiar liderul PNL, Ludovic Orban, afirma înainte de votul pentru moţiune că "s-au purtat negocieri până la două noaptea". 

Până la acest moment, Ionel Arsene nu a oferit niciun comentariu privind aceste dezvăluiri. De asemenea, nu se ştie încă dacă Ionel Arsene negociază cu PNL în nume propriu sau în numele PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel